Děje se

MICRONET ; inzerce nase.broumovsko.cz
Broumovské diskuzní fórum

icon | 28.11.15 15:18:06  |  (1028:96c7:) | .   -_-
Pouhých 10 měsíců po atentátech v Charlie Hebdo prožíváme téměř obdobný scénář: střelba, braní rukojmí, mrtví, ranění, označování viníků; „islámští teroristé“, kteří si dali velký pozor, aby u sebe měli svůj syrský pas, který policie najde neporušený, jako třeba i v 9/11, v Charlie Hebdo, atd. Po atentátu pod falešnou vlajkou v Charlie Hebdo mnozí pochopili proces organizace tohoto druhu dramatu, a od prvního ohlášení „události“ v pátek 13. listopadu mnozí z nich mohli přímo konstatovat, že se opakují stejné scénáře, opět a opět... Jako bychom už zapomněli, co se stalo před 10 měsíci.
Namísto fotek na profilech s nápisy „Je suis Charlie“ máme teď na profilech tisíce fotek s francouzským praporem. Ale když to děláme, přispíváme k živení oficiálních verzí, které jsou servírovány lidem, stáváme se součásti hry, vstupujeme do divadelního dramatu, identifikujeme se se svým státem, zůstáváme ve vědomí 3D. Reagujeme přesně tak, jak si přejí ti, kteří to vše zorganizovali: spojeni proti „nepřátelům“, aby mohli poté ospravedlnit útoky proti nim.
Technika útoků pod falešnou vlajkou není nová, a byla široce používána po celou dobu naší historie. (viz Státní terorismus: 42 útoků pod pod falešnou vlajkou přiznaných jejich pachateli), a přesto četní lidé stále věří oficiálním verzím oznamovaným mainstreamovými médii, a je pravda, že to je právě to, co tíží ty, kteří pochopili, jak tyto události byly zinscenovány a zejména proč.
Především fakt, že nikdo z tisíců svědků, kteří vlastní chytré mobily, nebyl schopen natočit ty události onoho dne, dokazuje, že to byla masivní propagandistická událost, jak se shodují NSA a další zdroje. Kromě toho, všech osm bezpečnostních kamer rozmístěných na místech, kde údajně došlo k oněm masakrům, bylo vypnuto, což svědčí o vysoké úrovni spolupráce francouzské tajné policie, řekl zdroj z CIA.
Dále se podívejme na výsledky této události. Francie zavedla výjimečný stav a zavřela své hranice. Toto je klasická strategie Gladio, s jejíž pomocí je uměle vyrobený teror použit k nastolení vojenské vlády.
Nevědomost nebolí - nic Vám nebrání sehnat si informace z různých zdrojů - budete velmi překvapen, až se dozvíte, jak s námi je - bylo manipulováno - čas se krátí - velké změny - události jsou za dveřmi - je na každém, jak tím projde.

Předchozí příspěvek   |  Další příspěvek
Provozovatel stránek neodpovídá za obsah uveřejněných příspěvků. Za uveřejnované příspěvky zodpovídají jejich autoři.
Uveřejněním příspěvku do diskuse vyjadřuje autor souhlas s pravidly fóra.
Pravidla fóra