Děje se

MICRONET ; inzerce nase.broumovsko.cz
Broumovské diskuzní fórum

icon | 28.01.15 12:37:08  |  (1028:96cd:) | Martin   Hrůza
Už mě to lehce unavuje číst příspěvky tohoto typu.Ono to vypadá,že podle názorů a hlavně podle informací co se děje uvnitř se nám tady také schovává pan Smetana že?To je jedna věc a druhá. Jaký článek na objednávku? Co tam je psané a není pravda?Pan Vacek,který příznává,že dluh měl? A,že Smetana má vazbu na Vebu?To je lež snad?
Další věc je ta ,že pan Smetana dostal Střelák za příslibu,že bude alespoň bar otevřen do 17.1.2015. A nic. Pan Otman realisticky v polovině února.A nabízel 30 tisíc korun.

A nakonec si myslím,že každý ve výběrovém řízení měl tu šanci se podívat v jakem je budova stavu.A to,že město se střelákem celé roky nedělalo a najednou všechno jde mě příjde taky divný.Stejně z toho bude další Veba nebo Manor. Kašlu na to jestli je na stole flíček.Nepotřebuji sedět u stolu jako nažehlený snob a koukat na nazdobený talíř.Důležité je se dobře najíst a napít.A jak je vidět to fungovalo dobře. Pouze můj názor. A myslím,že se tady k tomu zase určitá skupinka pěkně vyjádří. Pevné nervy přeji

Předchozí příspěvek   |  Další příspěvek
Provozovatel stránek neodpovídá za obsah uveřejněných příspěvků. Za uveřejnované příspěvky zodpovídají jejich autoři.
Uveřejněním příspěvku do diskuse vyjadřuje autor souhlas s pravidly fóra.
Pravidla fóra